0%
Spill lastet - klikk her for å starte
Populære online eventyrspill man bør prøve
Fullscreen Lights Toggle

Populære online eventyrspill man bør prøve

Eventyrsjangeren innenfor videospill var mest populær på tidlig 90-tallet, når spill som Myst ble utgitt og ga sjangeren et løft i popularitet. Eventyrspill var blant de første spillene som ble laget, og spillet Colossal Cave Adventure er regnet å være det første spillet innenfor sjangeren, og ble utgitt i 1970.

Eventyrsjangeren utviklet seg etterhvert til å fokusere mye på grafikk og historiefortelling rundt spillene, og etterhvert som teknologien ble bedre fikk også eventyrspillene et skikkelig løft når det kom til spillgrafikk. Eventyrspill fokuserer hovedsakelig på historien som spillet er basert på, og inneholder lite action, til forskjell fra de fleste online spillene som er populære i dag. I stedet styrer man ofte en hovedkarakter i en animert verden, hvor man gjennom interaksjoner med andre spillkarakterer og spillverdenen, løser oppgaver etterhvert som spillet utvikler seg. 

Selv om eventyrsjangeren ikke er like populær som den en gang var, finnes det likevel en rekke bra spill man bør prøve, dersom man ikke allerede har gjort det. 

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest er en online videoautomat som kan spilles hos https://www.storspiller.com. I dette eventyrspillet møter man eventyreren og erobreren Gonzo, som er på leting etter den beryktede byen av gull, Eldorado. Slotmaskinen har symboler i form av steinblokker med Azteker-avbildninger, som må kombineres til vinnerrekker for å gi gevinst. Med en imponerende grafikk hvor man befinner seg i en jungel med synet av Eldorado i bakgrunnen, vil man definitivt få en følelse av at man er ute på eventyr sammen med Gonzo. 

Manic Mansion: Day of the Tentacle

Blant listen av de mest populære eventyrspillene som har blitt utgitt finner vi Day of the Tentacle. Spillet ble utgitt i 1993 av LucasArt og mange har kåret dette spillet til et av de mest populære eventyrspill på markedet til PC. Spillet er et todimensjonalt pek-og-klikk spill hvor man styrer spillets hovedkarakter Bernard Bernoulli, en stereotypisk nerd, som følges av sine to venner Hoagie og Laverne. 

I spillet må man ta avgjørelser i både fremtiden, fortiden og nåtiden, hvor valgene man tar vil kunne føre til ulike scenarioer utover i spillet. En av spillets karakterer, Lilla Tentakkel, ønsker å ta over verden etter å ha drukket radioaktivt avfall og gjennom å reise mellom tidsepokene skal man i spillet forsøke å stoppe ham. Spillet er både kreativt og morsomt og er grunnen til at det ble såpass populært som det ble.

Subnautica

Av eventyrspill som har blitt utgitt i nyere tid, bør man gi spillet Subnautica en sjanse. Spillet ble utgitt i 2018 av Unknown Worlds Entertainment  og lar spilleren utforske en undersjøisk verden på en ukjent planet. I spillet styrer man en enslig overlevende Aurora fra skipet, som har forlist i havet på den ukjente planeten. Spillet går ut på å utforske havets dyp, samtidig som man må samle ressurser for å overleve farene som truer. Med grafikk av høy kvalitet føles spillverdenen overraskende realistisk ut og spillet har i tillegg muligheter til å spilles med VR-briller, for å bringe det undersjøiske universet enda mer til live.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

Game Stats:  14 visninger
Game Categories:  Nye spill

Delivering effective & creative designs