0%
Spill lastet - klikk her for å starte
Noen av de morsomste spillene du kan finne online
Fullscreen Lights Toggle

Noen av de morsomste spillene du kan finne online

Det finnes en rekke morsomme spill å finne online, om man er ute etter både humor og underholdning på samme tid. Man kan finne spill som er basert på komedieshow eller spill som bare er morsomme fordi de rett og slett er bisarre. Vi har valgt ut noen av spillene du kan finne på nett, som både vil gi deg god underholdning og en god latter.

Worms (Serie, 1995-)

Worms er kanskje godt kjent for flere og er et spill der man spiller et lag med meitemarker som kjemper mot ett eller flere andre lag. Worms er en serie med flere spill, hvor man kan bruke en rekke hjelpemidler til å angripe det konkurrerende laget. Blant disse finner man håndgranater, eksploderende sauer og en mengde andre morsomme våpen. Utvalget av merkelige og uvanlige våpen, kombinert med morsomme lydeffekter og animasjoner, gjør spillet både underholdende og fengende.

Beavis and Butthead slot

Beavis and Butt-Head var en tegnefilm-serie som ble sendt av MTV i 7 sesonger i løpet av 90-tallet. Selv om serien kanskje ikke er kjent av alle, var den relativt populær da den gikk og mange har kanskje hørt om serien eller sett de to hovedfigurene. Serien følger de to hovedkarakterene, som er to metall-elskende gutter i puberteten som elsket å se på TV. 

Nå har det altså kommet en egen videoautomat hos https://no.bingo.com/casino med TV-serien som tema. Også her sitter guttene foran en TV, i velkjent stil, mens hjulene spinner på TV-skjermen foran. Automaten kan by på både freespins og bonuser og vil garantert by på gode minner for fans av serien.

South Park: Stick of Truth

South Park er en animert komiserie som de aller fleste mest sannsynligvis har sett eller hørt om. Serien er amerikansk og har gått på Comedy Central siden 1997, hvor man følger hovedkarakterene Eric Cartman, Kyle Broflovski, Stan Marsh og Kenny McCormick som alle er ni år. Serien har blitt spesielt kjent for sin humor, som både kan være tabu og ganske sort til tider. 

I 2014 kom det også en spillversjon av serien, South Park: Stick of Truth. Her kan fansen endelig få sjansen til å gå rundt i byen South Park og oppleve universet fra innsiden. I tillegg kan spillet by på den samme morsomme og sjokkerende humoren som serien alltid har vært mest kjent for. 

Mr Bean – Around the World

Mr Bean er en britisk TV-serie som har blitt vist siden 1989, hvor man følger den stumme, uheldige og noe spesielle karakteren Mr Bean. Hovedkarakteren har blitt spilt av den britiske skuespilleren Rowan Atkinson siden seriestart, og det har i tillegg blitt utgitt to filmer basert på TV-serien. 

I PC-spillet Mr Bean – Around the World får man muligheten til å oppleve livet som Mr Bean, i det han reiser verden rundt på flukt fra sin sinte huseier, Mrs Wicket og leter etter sin forsvunne bamse “Teddy”. Synes man TV-serien om Mr Bean er morsom kommer man mest sannsynlig også til å like dette plattformspillet. 

Legg igjen en kommentar

Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

Game Stats:  19 visninger
Game Categories:  Nye spill

Delivering effective & creative designs