0%
Spill lastet - klikk her for å starte
Er det mer sosialt å spille bingo online enn i bingohaller?
Fullscreen Lights Toggle

Er det mer sosialt å spille bingo online enn i bingohaller?

Det har de siste årenen kommet en rekke bingosider på internett og stadig flere velger å spille bingo på nett, fremfor å besøke bingohallene som finnes rundt omkring i landet. Flere mener dessuten at det kan være mer sosialt å spille bingo online enn hva det er å besøke sin lokale bingohall for å prøve lykken. Her gir vi deg derfor en liste over noen av grunnene til at det faktisk kan være mer sosialt å spille bingo på nett.

Man slipper å være stille mens man spiller

Hos mange av de fysiske spillehallene må man være stille mens man spiller, ettersom tallene blir ropt opp og alle skal få med seg hvilket tall som ropes opp. Spiller man hos Unibet Bingo kan man derimot spille fra hvor man vil og man behøver ikke å være stille mens spillet pågår. Spiller man fra sin egen stue kan man derfor fint invitere flere på besøk for å spille noen runder bingo, samtidig som man kan prate sammen og ha det hyggelig.

Du vil alltid få med deg tallene

Hos bingohaller blir tallene vanligvis ropt opp, mens spillerne sitter med hvert sitt ark med tall som de så merker av ettersom man får riktig tall. Det er derfor et vanlig problem for enkelte at man sliter med å høre hvilket tall som ropes opp, og særlig dersom det er mye støy eller om man har hørselsvansker. Med online bingo registreres derimot tallene man har automatisk, så man aldri trenger å bekymre seg for å gå glipp av noen av tallene som ropes opp. På denne måten kan man fint gjøre andre ting samtidig, og dersom man vinner vil man automatisk få beskjed.

Bruk chat for å snakke med andre spillere

Om man spiller alene kan man fortsatt snakke med de andre spillerne som deltar i samme bingospill. De aller fleste bingospillene tilbyr en chat-funksjon hvor man kan skrive til hverandre mens man spiller, noe som også gjør det lett å være sosial selv om man spiller alene. Møter man noen man finner tonen med kan man også fortsette å snakke sammen andre steder og finne hverandre igjen ved hjelp av brukernavnene. 

Arranger dine egne bingokvelder

Med online bingo er det enkelt å arrangere egne bingokvelder med andre bingoentusiaster. Man slipper å bruke penger på å kjøpe inn utstyr og man trenger heller ikke å ha en egen person til å styre bingospillene. I stedet kan man enkelt logge på nettsiden hvor man foretrekker å spille og spille på de automatiske bingospillene der. Om man ønsker å gjøre noe ekstra ut av en vanlig bingokveld kan man i tillegg bli med på en av bingoturneringene som finnes på nett. Dette kan være en morsom utfordring om man spiller flere sammen for å se om noen har hellet med seg og vinner førstepremien.  

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

Game Stats:  18 visninger
Game Categories:  Nye spill

Delivering effective & creative designs