0%
Spill lastet - klikk her for å starte
Er moro på nettet bare spill?
Fullscreen Lights Toggle

Er moro på nettet bare spill?

Spill er blitt en utrolig populær kilde til underholdning online, og det er det mange gode grunner til. Men er moro på nettet bare spill? Det skal vi undersøke litt nærmere her.

Strømmetjenester tar overhånd

Det er ingen hemmelighet at strømmetjenester begynner å ta helt overhånd i underholdningsmarkedet på nettet. Det er rett og slett fordi vi forbruker strømmeinnhold som aldri før. Nå ser vi hele serier og filmserier i en stor jafs, og dette med å vente fra uke til uke på at det skal komme en ny episode av en serie på tv – ja, den tiden er nok forbi.

Det er skjedd mye med våre underholdningsvaner de siste årene, og strømmetjenestene har skylden. Det har ikke bare påvirket hvordan vi konsumerer gammelt innhold, men det har også påvirket hvordan vi produserer nytt innhold. Nå blir nemlig nye filmer og serier produsert med ‘binge watching’ for øye, altså skreddersyr man eksempelvis en serie for et publikum som ser mange episoder på en gang. Dermed trenger man ikke konstante påminnelser om hva som har skjedd i tidligere episoder, det har binge watcheren nemlig friskt i minne.

Smarte måter å tjene penger på online

I tillegg til spill og strømmetjenester, så kan man faktisk ha det ganske moro med å tjene penger på nettet. Det er mange måter å tjene penger på online, men den metoden som mange nordmenn har fått øynene opp for, handler om investering.

Nordmenn flest har ikke visst at investering var en mulighet for helt vanlige mennesker uten noen stor formue, men det er det faktisk. Det er mulig å investere med forholdsvis få midler, som du kan få til å vokse over tid. Investering kan også være en smart måte å forvalte sparepengene dine på, så du kan få dem til å vokse. Hvis du er interessert i å bygge deg opp en formue og jobbe mot det man kaller økonomisk uavhengighet, så er investering en viktig egenskap å lære seg.

Bli med på investeringseventyret

Men hva skal du investere i? Det finnes mange forskjellige finansielle instrumenter du kan investere i, og en av de mest populære akkurat nå, er kryptovaluta. Kryptovaluta har fått godt innpass i den globale investeringsverdenen de siste årene, og det er takket være de store oppsvingene mange kryptovalutaer har hatt i verdi. Det har ført til at de første som investerte i kryptovalutaen Bitcoin, som var den første på markedet, er blitt ganske så rike, for å si det mildt.

Det har naturligvis ført til at mange andre vil bli med på investeringseventyret, og det har unektelig sørget for at utviklingen av flere kryptovalutaer med på mange måter forbedret teknologi, har kommet på banen for å gjøre de mer effektive og miljøvennlige. De store kryptovalutaene som Bitcoin, Ethereum og Ripple, er krypotvalutaer du kan investere i på samme aksjeplattform som du kan kjøpe aksjer. Hvis du vil investere i litt mer obskure kryptovalutaer, skal du finne en kryptobørs. En kryptobørs krever som regel Bitcoin eller en annen stor kryptovaluta for at man kan handle med andre, mindre kryptovalutaer.

Når det er sagt så er det enkelt å komme i gang med kryptoinvestering, og det er lett å lære seg å invester på nettet.

Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

Game Stats:  0 visninger
Game Categories:  Action

Delivering effective & creative designs