Motorsportsesongen 2015 går mot slutten, og det har vært nok et innholdsrikt år innen de mest vanlige grenene som formel 1 og rallycross. Tipping på motorsport har tradisjonelt vært for spesielt interesserte, noe som er synd, ettersom det kan være gode penger å hente på å prikke inn korrekte plasseringer og hendelser i for eksempel formel 1, ønsker du å vite mere om tippe resultater kan du sjekke ut her http://extra.bet365.com/news/nn/Motorsport. Noe av grunnen til dette kan være at spillere føler at de ikke har nok kompetanse om motorsport til at de tør å inngå veddemål. Denne artikkelen skal derfor fokusere på noen spill du kan spille online, sånn at du får en bedre forståelse for sporten.

 

Formel 1

Den mest kjente og populære motorsportgrenen har et utall av muligheter online. Noen av spillene er enklere versjoner, hvor du kun kjører rundt på banen. Andre derimot, lar deg også bestemme flere av de praktiske tingene og foreta strategiske valg. «F1 Pit Stop Mania» er en enklere arkade-versjon som lar deg kjøre rundt på en bane hvor målet er å komme først i mål. I tillegg har det enkle funksjoner som fylling av drivstoff. Ekstreme kjøre- og racingferdigheter kan du teste videre i «F1 Grand Prix». Her kan du også bli bedre kjent med banene og se hvilke som passer best til de forskjellige førerne.

Hvis du ønsker å få en totalopplevelse, kan du prøve deg på et av de utallige formel-1 managerspillene som finnes på nettet. Grand Prix Racing Online er ett av disse. Spillet har en omfattende dekning av selve løpet, men også de mange administrative tingene rundt, som finansielle transaksjoner og løpsforberedelser.  Du kan spille både på en vanlig datamaskin og en mobil enhet, og spillet er også spesialtilpasset disse. Du har eneansvaret for teamet ditt og er derfor ansvarlig for å signere sponsorkontrakter og velge ut den beste føreren som skal representere laget ditt i Formel 1-sirkuset.  Dette spillet gir derfor en unik innsikt i hvilke baner som passer best til de ulike førerne.

Silverstone er bare én av mange baner hvor du, sammen med utøverne, kan vinne gode penger på flere forskjellige veddemål

motorsport

Bilde: Simon Williams

 

Rally

Populariteten til denne sporten tok av i Norge i forbindelse med Petter Solbergs suksess tidligere i dette årtusenet. Det mest kjente spillet er «WRC», som selvsagt også tilbyr en online-versjon.  Ved å velge karrieremodus kan du følge en fører fra den spede begynnelsen til verdensmester. Når du spiller får du også et meget godt innblikk i de forskjellige banene og forholdene rundt. Det er for eksempel førere som trives bedre på snø og is enn i ørkenen, og omvendt. Dette kan derfor være med på å gi deg innspill om hvilke sjåfører du ønsker å sette penger på når du forøker å gjette de riktige vinnerne.

Et annet populært spill i racing-sjangeren er «Dirt», som tidligere var kjent som «Colin McRae Rally». Som i WRC kan du kjøre i legendariske biler som Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer, Evolution VI og McRaes egen Ford Focus. Banene er autentisk gjengitt, og gir deg en følelse av å sitte i selve setet.  Opplevelsen blir selvsagt enda bedre hvis du har ordentlig utstyr å kjøre med, som ratt og gasspedal tilkoblet enheten din.

 

 

 

Delivering effective & creative designs