Tidligere ble gjerne en gamer gjerne assosiert med late dager i sofaen og dårlig kosthold. I dag er derimot gaming blitt en populær aktivitet som byr på sosiale sammenkomster og konkurranseinstinkt på høyt plan. Med utallige interaktive spill å velge mellom er det ikke rart at stadig flere tyr til ulike former for spill på fritiden.

En typisk gamer spiller ofte over lengre perioder uten store avbrytelser. Det er derimot mye som tyder på at en klassisk gamer er mer tatt av kosthold og trening enn tidligere. Dette kan ha sammenheng med at gaming i dag gjerne gir en innbringende inntekt. Seriøse former for gaming krever overskudd og fører til et større fokus på kosthold og trening.

Stadig bedre helse

Nordmenn fokuserer mer på helsefrembringende aktiviteter enn de gjorde før. Det har gradvis blitt større fokus på utendørsaktiviteter som turer i skog og mark. Interaktive spill samsvarer ikke nødvendigvis med en slik aktiv livstil. Spillindustrien har allikevel klart å fenge interessen til flere nordmenn enn før ved å benytte seg av markedsrettede kampanjer med fokus på kjendiser og sosiale sammenkomster.

Dersom du ønsker å tjene penger på gaming kreves det at du sitter lenge i ro under lange spilleøkter. Ettersom det i dag er mer fokus på inntektsgivende gaming har målgruppen endret seg i forhold til hvilken del av befolkningen som bruker tid på gaming. Den nye generasjonen av gamere bruker mer tid i treningsstudio og spiser sunnere for å holde ut de lange spilleøkten.

Frisk luft gjennom vinduene

Det hjelper med frisk luft mellom de lange spilleøktene. Det er derfor viktig med gode muligheter for utluftning om du sitter mye innendørs og spiller. Det kan vinduene hos www.sparevinduer.no gi deg. Dersom du blir lett tung i hodet kan du ta en pause utendørs, drikke vann eller åpne et vindu i nærheten. Med god utlufting i det rommet du sitter lenge og spiller i vil du definitivt holde ut i lengre spilleperioder.

Hvis du etter lange spillerunder føler deg sliten i kroppen bør du vurdere å endre dine spillevaner. Du kan også endre din livstil og spillerutiner for å la kroppen opparbeide seg nok energi. For mange gamere gjelder det å gi alt i hektiske spilleperioder for deretter å la kropp og sjel hvile godt. Med hurtig tilgang til ferdigmat og energidrikker er det ikke rart at kroppen gjerne ikke er på topp.

Godt inneklima

Det er viktig med et godt inneklima for å unngå at luftveier blokkerer seg for å unngå luftveisinfeksjoner. Dårlig inneklima vil også lett føre til at energinivået ikke er på topp. Dersom du i tillegg tilbringer mye tid innendørs er det viktig at du retter fokuset på hvordan du skal opprettholde dine gode vaner best mulig med gode pauser mellom spilleøktene.

Mange gamere velger derfor å innrede et rom i boligen som spillerom. For å oppnå det beste inneklimaet er den beste løsningen ofte å sørge for nok utluftningsmuligheter i rommet. Denne effekten oppnår du ved å installere gode vinduer med god ventilasjonseffekt. Du kan også benytte deg av en varmepumpe eller luftfukter for å regulere varmen og luftfuktigheten i rommet.Delivering effective & creative designs