Mange har nok drømt som ungdommer å bli profesjonelle idrettsstjerner, men dette forblir allikevel et uoppnåelig mål for de fleste av oss. Et godt supplement er de utallige nettspillene, og du kan informere deg mer om odds og hva som rører seg i fotballens verden ved å trykke på denne lenken: http://extra.bet365.com/news/nn/Fotball. Denne artikkelen skal fokusere mer på hvilke spill du kan velge i spilljungelen, samt de mest interessante fotballspillene som finnes på siden vår. Vi har nemlig et bredt utvalg som passer til både gamle og unge, fotballnerder og de som er middels interesserte.

Football Manager

Managerspill på datamaskiner har vært populære helt siden den spede begynnelsen på 1980-tallet. BettingSpesialisten.com har allikevel utviklet seg til å bli det mest populære siden innen sjangeren. Serien kan også gi deg en god innsikt i lavere divisjoner, noe som kan være greit å ta med seg når du skal gamble på mindre kjente lag og spillere. Spillet kan spilles både off- og online, hvor sistnevnte alternativ gir langt flere muligheter til samhandling med andre. Du kan blant annet spille mot venner og på den måten finne ut hvem som har det største managertalentet.  Det mest utfordrende er allikevel å ta et lag fra bunnen av seriepyramiden og helt til topps. Utfordre vennene dine i dag, og se om du kan få små ubetydelige lag fra norsk 2.divisjon til Mesterligaen, alt er nemlig mulig på FM.

FIFA-serien

I motsetning til Football manager-serien, kan du selv styre spillerne i FIFA, og dermed i langt større grad påvirke utviklingen i spillet. Det er allikevel veldig mange dyktige spillere der ute, og det er derfor viktig at du finner et passende nivå. Hvis online-spillingen blir for intens, kan du alltids velge å gå offline og prøve å skape et dynasti på egen hånd. Hvis du ønsker et kortere spill er det selvsagt mulig å kun spille én sesong eller en bestemt turnering som EM eller Mesterligaen. Spillet gir deg også muligheten til å teste managerferdighetene dine på et noe mindre detaljert nivå enn Football Manager.

ea-sports

FIFA-serien har blitt gitt ut i snart 20 år, og det er ingen tegn som tyder på at populariteten skal synke med det første. Bilde: Alvaro Tajada Portalo

Du kan også spille hos oss

Her på spillegratis.no har vi selvsagt et bredt utvalg av spill du kan prøve deg på. Under fanen «sport» ser du at det er mange forskjellige alternativer, fra fotball til pilkast.  Top 10 soccer managers passer deg som har et godt øye til statistikk. Dette enkle spillet lar deg også prøve grunnleggende managerferdigheter som kjøp/salg av spillere og valg av taktikk.  Hvis du selv ønsker å styre spillerne dine, kan du prøve deg på GS Soccer 2015, hvor du kan velge å representere forskjellige landslag. Ønsker du kun å skyte ballen i kassa, kan du spille soccer-pong, hvor du ganske enkelt bruker musen til å skyte ballen i mål. En perfekt kontoraktivitet med andre ord, spesielt hvis du er tvunget inn i et møterom for å følge med på en kjedelig PowerPoint-presentasjon til en kollega.

Delivering effective & creative designs