Kilde: New Star Soccer via Facebook

På tross av at Fifa er det mest populære fotballspillet i verden så betyr ikke det at du alltid må betale dyre dommer om du ønsker å spille litt fotball i virtuell form. Det finnes flust av gode spill til både PC og konsoller for en billig penge, og det finnes mange måter å nyte fotball på. Vi har samlet noen av favoritt-måtene å spille fotball på her.

 

New Star Soccer

 

I dette spillet er oppgaven din å ta en virtuell karakter til toppen av verdensfotballen. Her skal du både spille kamper, trene opp ferdigheter og leve livsstilen til en fotballstjerne. Dette spillet spilles på håndholdte enheter og fokuserer på å styre pasninger og skudd, samtidig som det er en rollespill komponent også.

 

Pro Evolution Soccer 2018 LITE

 

Om du er usikker hvorvidt du ønsker å bytte ut Fifa med PES så er dette en god mulighet for å teste ut en lettvekter-versjon av sistnevnte. Denne kan gratis lastes ned både til PC og konsoller og gir deg tilgang til visse deler av spillet helt gratis. På tross av at tilbudet er noe begrenset, så er jo dette mye innhold for pengene. Det lar deg trene opp evnene dine og avgjøre om du ønsker å bruke virkelige penger på et annet tidspunkt.

 

Bookmakere

 

Om du virkelig har tro på dine egne kunnskaper om fotball så kan du teste disse ved hjelp av oddsbonuser. Dette går ut på at du får doblet oddsgevinst hos visse bookmakere, ofte uten innskudd. Med sportsspill hos bet365 kan du nemlig bruke bonuser til å satse penger og vinne penger på fotballkamper og turneringer rundt om i verden. Her gjelder det å lese seg opp og friske opp kunnskapene på forhånd!

Hattrick

Dette er et spill hvor du ikke trenger å laste ned noe som helst og kan spilles direkte i nettleseren din. På tross av at spillet har holdt stand i over to tiår så er det fortsatt en klar favoritt hos oss. Det er vel greit å legge til at spillet selvfølgelig har blitt oppdatert i løpet av denne tiden. Allikevel er ikke dette et spill for alle, det er ikke imponerende grafikk, men allikevel er det enormt mye dyptgående taktikk og funksjoner. Dette passer perfekt for de som liker simulatorer som eksempelvis Football Manager.

 

Football Chairman

 

Dette er et annerledes fotball-spill. Det kan minne noe om Football Manager, bare at du i dette spillet styrer en hel klubb og ikke bare en stall med spillere. Dette spillet er tilgjengelig for smarttelefoner og lar deg bygge opp din egen klubb, ansette og si opp ansatte og styre overganger. Du kan velge om du vil spille gratis-versjon eller betalings-versjon.

 

Score! Hero

 

Premisset for dette spillet høres kjent ut. Du er en aspirerende fotballspiller og det er din oppgave å sørge for å skåre mål for klubben din. Det kreves bare et par tastetrykk for å få til dette, men vanskelighetsgraden øker progressivt underveis. Spillet er tilgjengelig til smarttelefoner og er imponerende detaljrikt og dyptgående. Det eneste som er negativt er den fullkomne skuffelsen man føler når man mislykkes, men desto større blir euforien når du lykkes!

Delivering effective & creative designs